VERSLAGEN


Bourg d'oisans 2023

Onze Mergelvrienden: Ronny De Lange, Cyl Borloo, Dirk en Bert Danckaert, Wim Uyttersport, Luca en Antoine Miserez en Jo Piron maakten dit jaar een reisje naar Bourg d'Oisans , Alpe D'huez. Klik onderaan op de link en lees het prachtig verslag die geschreven is door onze lid DIRK DANCKAERT

Bourg Doisans

Vogezen la bresse 2018

Onze Mergelboys: Ronny De Lange, Dirk Danckaert, Patrick Van Dorpe, Youri Vermassen, Wim Uyttersport, Benny De Meyer, Walter Beerens en Georges Van Driessche hebben een hele leuke buitenlandse trip beleefd naar Vogezen La Bresse. Hieronder kunnen jullie het prachtig verslag lezen geschreven door onze lid DIRK DANCKAERT.

La Bresse 2018

50 JAAR KWTC DE MERGELHOEK

Eindelijk was het zover, dinsdag 24/09 werd onze club uitgenodigd bij Gouverneur om onze met een jaar uitgesteld door Corona "Koninklijke titel" in ontvangst te nemen.

Onze voorzitter mocht deze adellijke brief in ontvangst nemen uit handen van Gouverneur Carina Van Cauter, met een trotse burgemeester Johan Van Tittelboom en dito schepen van sport als getuige.

Wij zeggen voortaan :

"KONINKLIJKE WIELERTOERISTENCLUB KWTC DE MERGELHOEK"

Onze club staat voor meer dan 50 jaar garant aan een mooi aanbod van sport en ontspanning in Herzele.

Bij deze nogmaals dank aan    JOHAN VERLIEFDE     die dit dossier volledig in orde maakte om deze titel in ontvangst te kunnen nemen.

Bekijk via onderstaande links de foto's van de huldiging en beluister ook het intervieuw met onze ondervoorzitter RONNY DE LANGE en GEORGES VAN DRIESSCHE